CHERUBS
BEVEILIGING

KENT DE WAARDE VAN ÚW ORGANISATIE

Home

Cherubs Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van kantoren, winkels en bedrijven. Wij beperken ons bewust tot deze sectoren, want dankzij deze specialisatie kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden.

Bel Cherubs Beveiliging: 070 404 03 01

Constant alert

Veiligheid vraagt om aandacht. Constant en op alle gebieden. Aandacht voor de situatie, voor de techniek, voor wet- en regelgeving, enzovoorts. En alles verandert voortdurend. Uw security manager volgt al deze veranderingen en houdt uw beveiliging op orde.

Wij adviseren en ondersteunen uw security manager. Heeft u geen security manager? Dan nemen wij die taken graag op ons, als uw security manager op afroep. Daarmee bent u zeker van beveiliging die is opgewassen tegen actuele bedreigingen.

Altijd paraat

Beveiliging vraagt om actie. Iedere dag voor het verlaten van het pand controleren of alle ramen en deuren gesloten en vergrendeld zijn, nauwgezet beheer van sleutels, en nog veel meer. Wij verzorgen deze taken graag voor u, grondig en secuur.

Cherubs Beveiliging levert beveiliging op maat, volledig toegesneden op uw situatie.

Wilt u de beste beveiliging van uw winkel, kantoor of bedrijf in Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Naaldwijk, Wassenaar, Zoetermeer of wijde omgeving?