Corporate Care securing business

Bij Cherubs ervaart de klant een hoger competentieniveau. We kiezen voor klantgerichte communicatie. Het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten staat centraal. Als kandidaat medewerker krijg je een effectieve begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling. 

Optimale condities

Cherubs Beveiliging is in staat om hoogwaardige diensten te leveren vanuit optimale condities. We werken voortdurend aan risicomanagement en het op de juiste wijze faciliteren van onze medewerkers en klanten. Zo blijf je op je carrière pad.

Competentieniveau

Wil jij de eenheid voelen van een specialistisch team? Zou jij door willen groeien binnen een professioneel beveiligingsbedrijf? Stuur je motivatie en CV naar info@cherubs-beveiliging.nl.

Executive search

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

Onze klant weet dat wij haar belangen correct behartigen. Dit gebeurt vanuit optimale condities, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij besteden veel aandacht aan het beheersplan, crowdmanagement, de zorgvuldige implementatie van innovaties en leiderschap binnen de specifieke situatie.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • training voor gezin en het individuele kind.
  • I loq magnetische sloten met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie, valdetectie.