Brand- en sluitingsronde

In de brand- en sluitronde is extra aandacht gevraagd voor opvallende zaken en calamiteiten. U kan met een goed gevoel wegrijden. Wij zorgen voor een directe reactie op uitzonderlijke omstandigheden, we reageren conform het beheersplan.

Fijn dat u er bent

Wij surveilleren met aandacht. Wij zijn voorkomend en merken de kleinste signalen op, voordat we het pand sluiten. Wij hebben specialisten in dienst met de specialisatie brandpreventie voor de juiste meldingen en aanpassingen.

Professionaliteit

Met Cherubs kiest u voor structuur, veiligheid en gastheerschap. Cherubs zorgt voor een optimale situatie door het inzetten van specialistische teams.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld.

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.