Elektronische Beveiliging

Cherubs werkt vanuit competentiemanagement. U ontvangt een gedegen beheersplan met een begrijpelijke technische uitleg. Wij zorgen voor doorlopend en gericht advies over de juiste inbraakinstallatie. Onze aanwezigheid is merkbaar en voelbaar.

Nieuwetijds beveiliging

Nieuwetijds beveiliging is populair. U wilt innovaties toepassen om uw objecten op niveau te houden. De inbraken nemen af. Er zal minder verzuim zijn en een hogere productiviteit. Onze aandacht resulteert in een betere kwaliteit van leven.

Innovatie en zekerheid

Met Cherubs kiest u voor structuur, veiligheid en innovatie in systemen, met passend hang- en sluitwerk. Toegepaste innovaties zijn nu binnen uw bereik. Uw correcte imago zorgt voor meer rendement.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld. De grondhouding van een beveiliger van Cherubs is open, hij of zij heeft een sterke persoonlijkheid met een warme glimlach en de uitstraling van een gastheer om dienend te zijn. 

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.