Evenementen

We werken vanuit een servicemodel met een goede invloed op uw gasten. We bieden gastheerschap met oog op veiligheid. Bij regen zijn de juiste middelen beschikbaar. Dan lopen we bijvoorbeeld met een paraplu met u mee.  

Beleving 

U zoekt een optimale beleving voor een hoog rendement uit uw evenementen. Wij merken de kleinste signalen op en reageren passend, vanuit een hoog competentieniveau. Dit is merkbaar. Iedereen zal goede energie hebben.

Calamiteiten en meldingen

Cherubs Beveiliging heeft een specialistisch team. De beveilingsbeambte reageert passend op de situatie en verzorgt, indien noodzakelijk, uw aangifte volledig. Wij herstellen de goede sfeer. 

Onze aandacht 

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld. De grondhouding van een beveiliger van Cherubs is open, hij of zij heeft een sterke persoonlijkheid met een warme glimlach en de uitstraling van een gastheer om dienend te zijn. 

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.