Mobiele surveillance

Wij staan 24/7 voor u klaar. U wilt ondernemen. Ondernemen is leven. Met de mobiele surveillance van Cherubs Beveiliging gaat alle aandacht uit naar de optimale situatie voor ondernemerschap. U geniet van de veiligheid en de vrijheid.

Collectief 

Cherubs zorgt voor een optimale situatie bij het beheersen van het terrein of het winkelcentrum. Wij behandelen uw object met aandacht. Wij merken de kleinste signalen op en geven specialistisch advies. Professionaliteit in het contact en de presentatie is direct merkbaar en voelbaar.

Rust en zekerheid

Met Cherubs kiest u voor structuur, veiligheid en gastheerschap.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld. De grondhouding van een beveiliger van Cherubs is open, hij of zij heeft een sterke persoonlijkheid met een warme glimlach en de uitstraling van een gastheer om dienend te zijn. 

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.