Permanente bezetting

U wilt object bewaking, passend bij uw organisatie? Cherubs werkt met een uitgebalanceerd beheersplan en een gedragsmodel. Door de elektronische beveiliging blijven gelegenheidsinbrekers weg.

Welcome responsability

Door onze specialistische adviezen en keurige bejegening weet u dat de goede en professionele sfeer verzekerd is. Onze inzet leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid en klant-tevredenheid. U krijgt 24 uur per dag de juiste bewaking en service. 

Innovatie en zekerheid

Met Cherubs kiest u voor structuur, veiligheid en gastheerschap. Innovaties zijn nu binnen uw bereik. Uw object blijft op niveau.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld. De grondhouding van een beveiliger van Cherubs is open, hij of zij heeft een sterke persoonlijkheid met een warme glimlach en de uitstraling van een gastheer om dienend te zijn. 

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.