Persoonsbeveiliging

Een professionele uitvoering van persoonsbeveiliging wordt niet alleen door u gewaardeerd, maar juist ook door uw omgeving. We hebben mensenkennis en reageren adequaat op iedere situatie. Onze beveiligers ontzorgen, u geniet van de veiligheid en het comfort. U staat centraal.

Optimale condities 

Cherubs Beveiliging kiest voor competentiemanagement om u te dienen. Wij zijn voorkomend en merken de kleinste signalen op. We zijn discreet, zorgvuldig en representatief. We zijn altijd in de beste conditie. 

Competentieniveau

Met Cherubs kiest u voor structuur voor de belanghebbenden. We hebben aandacht voor uw gezondheid, veiligheid en rust. Voor u en eventueel uw gezin. We beschikken over een specialistisch team.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld.  De grondhouding van een beveiliger van Cherubs is open, hij of zij heeft een sterke persoonlijkheid met een warme glimlach en de uitstraling van een gastheer om dienend te zijn. 

Flexibiliteit & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. 

De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

U kunt met een gerust hart zakendoen, naar huis, op vakantie of op langdurige zakenreis. Uw belangen worden correct behartigd.
Voorbeelden:

  • gastheerschap, digitale rapportage met advies.
  • iLOQ S10 sluitsysteem met implementatieplan.
  • verlichting en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.