iLOQ de innovatie

Cherubs kiest voor innovatie. Het iLOQ systeem is een beheersysteem waarbij toegangsrechten digitaal beheert worden via het internet. Door het beheerssysteem bereikt u een permanent
hoger veiligheidsniveau en geavanceerd toegangsbeheer.

Digitaal Sluitsysteem met eigen energievoorziening

Het iLOQ S10 sluitsysteem is uniek in de wereld. Het wekt de benodigde energie op met de insteekbeweging van de sleutel in de cilinder. De sleutels en de cilinders zijn “self-powered” en werken zonder batterijen. De cilinders van iLOQ zijn direct te plaatsen in alle sloten en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder bekabeling.

Het iLOQ S10 sluitsysteem is eenvoudig uitwisselbaar met mechanische en batterijgevoede sluitsystemen. U bent altijd in controle en sleutels zijn niet te kopiëren. iLOQ is batterijloos, u bespaart hierdoor jaarlijks terugkerende kosten.

Het hoogwaardige veiligheidsniveau van het digitale iLOQ S10 sluitsysteem is gegarandeerd voor de gehele levensduur van het systeem.

Het systeem biedt belangrijke voordelen in alle gebouwen en objecten, zoals woon- en kantorencomplexen, scholen en ziekenhuizen.

iLOQ voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen: