Wonen met comfort

Of u nu gaat revalideren of permanente zorg nodig hebt thuis, u verlangt naar veiligheid, rust en gezelligheid in uw woning. Wij zorgen voor de beveiliging van uw woning en reageren op hulpvragen, zodat u met een gerust gevoel kan herstellen in uw eigen huis.

Herstel

Met het team van Cherubs weet u dat u in goede handen bent. U geniet van de veiligheid en het comfort. Wij gaan in op uw wensen en geven professioneel advies, om u te dienen.

Comfort

Met Cherubs kiest u voor geborgenheid, rust en gezelligheid.

Onze aandacht

Mensen zijn belangrijk en daar willen wij voor staan. Cherubs Beveiliging streeft naar een duurzame relatie met opdrachtgevers en mensen gericht op de toekomst. Vanuit dit oogpunt stellen we samen met de opdrachtgever een profiel op en selecteren we mensen die overeenkomen met dit wensbeeld.  

Comfort & veiligheid

Ons streven is de liefde voor het vak beveiliging uit te ademen in alle handelingen door het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten. Uw veiligheid is onze zorg. De belofte aan de opdrachtgever luidt; zorgen voor de opdrachtgever wegnemen (ontzorgen), meedenken, in de opdrachtgever verplaatsen (empathie), inspelen op specifieke situatie/wensen (maatwerk), het vak (waardigheid). 

Als u als mantelzorger op vakantie wilt, dan is dit mogelijk. Wij verzorgen aanpassingen in de woning, sluiten ramen en deuren in de avond en reageren op hulpvragen. U kunt met een gerust hart op vakantie.

Voorbeelden:

  • een extra kamer op de begane grond.
  • verlichting, I loq en domotica.
  • raam- en deursignalering.
  • gasdetectie.
  • valdetectie. 
  • een betrokken team voor hulpvragen.

Passend pakket

Na een operatie bent u vaak afhankelijk van thuiszorg en mantelzorgers. Met ons betrokken team kunt u met een zeker gevoel thuis herstellen.