Over Cherubs Beveiliging

Wij houden van ons vak en onze klanten waarderen dat, want iedereen voor wie wij ooit zijn begonnen is nog steeds klant van Cherubs Beveiliging. Dat zegt genoeg, zeker voor een bedrijf dat al bestaat sinds 1996.

Persoonlijk

Omdat wij zo veel van ons vak houden, willen wij ook altijd de beste kwaliteit leveren. En dan kom je automatisch terecht bij maatwerk. Het betekent ook dat wij altijd intensief overleggen met onze klanten, want zij bepalen of de kwaliteit echt zo hoog is.

Een stapje meer

Wij werken zo efficiƫnt mogelijk. Al onze communicatie gaat via korte lijnen en wij doen graag een stapje meer. Want wie van zijn vak houdt, wil zijn werk van de beste kant laten zien. Daarom bieden wij een bijzonder hoog servicegehalte.

Sinds 1996

Cherubs Beveiliging werd in 1996 opgericht als Cerberus Beveiliging. In de beginjaren bestond onze hoofdactiviteit uit het leveren van hondengeleiders. De verandering kwam geleidelijk, tot het roer definitief om ging in 2014. Sindsdien hebben wij ons volledig toegelegd op onze specialisaties: het beveiligen van kantoren, bedrijven en winkels. Bij die verandering paste een nieuwe naam: Cherubs Beveiliging.

Wilt u de beste beveiliging van uw winkel, kantoor of bedrijf in Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Naaldwijk, Wassenaar, Zoetermeer of wijde omgeving?

Bel Cherubs Beveiliging: 070 404 03 01