Uw Security Manager

Goede beveiliging vraagt om een security manager. Beveiliging is belangrijk en complex en bovendien veranderen alle aspecten van beveiliging voortdurend. Die veranderingen hebben verschillende oorzaken, maar één is erg duidelijk: dieven en inbrekers zoeken meteen een nieuwe weg zodra er een nieuw alarmsysteem is.

Daarom is beveiliging nooit ”af”. Een security manager volgt alle ontwikkelingen en zoekt de oplossing die het best past bij zijn bedrijf. Daarmee zorgt de security manager voor dubbele zekerheid: maximale veiligheid voor een verantwoorde prijs.

Parttime security manager

Kleinere bedrijven hebben geen fulltime security manager nodig, zij kunnen volstaan met een parttimer. Cherubs Beveiliging kan voor u de dienst waarnemen van parttime security manager. Dankzij onze ervaring en onze kennis bent u zeker van de beste beveiliging voor uw situatie.

Coherente aanpak

Als uw parttime security manager zorgen wij voor een coherente aanpak van uw beveiliging. Deze aanpak leggen wij vast in een beveiligingsplan en dit plan actualiseren wij meteen als een nieuwe ontwikkeling daar aanleiding toe geeft.

Cherubs Beveiliging levert beveiliging op maat, volledig toegesneden op uw situatie.

Wilt u de beste beveiliging van uw winkel, kantoor of bedrijf in Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Naaldwijk, Wassenaar, Zoetermeer of wijde omgeving?

Bel Cherubs Beveiliging: 070 404 03 01